morosanu_si_kamara_3f083.jpg

S-au încins spiritele la Ferma 2019 de când toţi concurenţii acestui sezon au fost readuşi la Văliug, în munţii Semenic, pentru ultimele ediţii ale show-ului de la Pro Tv.

Chiar cu o zi înainte de marea finală, lucrurile au degenerat între fermieri şi o seară de distracţie s-a trasformat într-o bătaie în toată regula. Protagoniştii scenelor violente au fost Cătălin Moroşanu şi Kamara.

Cântăreţul a reapărut lângă foştii colegi, la Pro Tv, dar a adus cu el un bagaj plin de nemulţumiri pe care l-a despachetat fără menajamente. A început cu Florin Pastramă pe care l-a acuzat că a avut un comportament dual şi a reuşit chiar să-l calce pe nervi pe calmul Cătălin Moroşanu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultima seară înainte de marea finală, fermierii s-au relaxat la un joc pus în scenă chiar de ei, prin care şi-au desemnat diferite titluri. Atunci când colegii l-au votat pe Kamara ca fiind cel mai enervant fermier, lucrurile au scăpat de sub control. Supărat de deznodământ, Kamara s-a retras de la masă şi a început să înjure, limbajul vulgar fiind picătura care i-a umplut paharul lui Moroşanu.

Luptătorul nu a mai rezistat şi i-a aplicat o corecţie, exact ca în ring. Surse din interiorul Fermei 2019 au declarat că scenele nu făceau parte din scenariu, momentul fiind unul care i-a speriat teribil pe fermieri. Concurenţii au sărit imediat între cei doi ca să-i despartă.


"Imi bag p*** in jocul asta! Imi bag p***!!!" Scene INCREDIBILE! Morosanu a sarit sa-l BATA pe Kamara in Ferma!!! Ce s-a intamplat pe www.sport.ro

sursa click.ro, sport.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg