Ștefan Bănică: ”Oamenii trebuie să voteze, altfel nu se va schimba nimic. România are cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”

0
646x404_48dae.jpg

646x404_48dae.jpg

Ştefan Bănică (51 de ani) şi Marius Florea Vizante (46 de ani) au vorbit, într-un interviu pentru Pagina de Media, despre importanţa votului, dar şi despre artiştii români care îndeamnă la vot prin diverse campanii.

Într-un interviu pentru Pagina de Media, cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică a vorbit despre responsabilitatea de a vota şi a menţionat că este datoria lui, ca artist şi ca părinte, să-i înveţe şi pe alţii despre „libertatea de a alege“. 

„Oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să voteze, altfel nu se va schimba nimic. Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat, prin cântecele mele.

Eu am gândit lucrurile astea şi le-am spus şi în concerte, mai ales la Sala Palatului. Le-am spus şi când au apărut copii în vieţile noastre, în a mea şi a instrumentiştilor. În funcţie de cum gândim aşa ne putem creşte copiii.

Unde vreţi să vă creşteţi copiii? Ce vreţi să înveţe? Noi avem o responsabilitate. Copiii trebuie să aibă libertatea de a alege. Trebuie să-i înveţi că pot alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiţi la ce nu vă place, la ce detestaţi cel mai tare. Teoretic se poate schimba“. 

Citeste mai mult: adev.ro/prjfvz

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău