Fiul lui Kamara a făcut primul transplant de celule stem în Turcia 

0
kamara_fiu_0de38.jpg

kamara_fiu_0de38.jpg

Kamara și fosta lui soție se află în Turcia împreună cu băiețelul lor, Leon, în vârstă de cinci ani.  Băiețelul  a fost supus unui prim transplant de celule stem, iar tatăl lui a publicat primele imagini de pe patul de spital.

„Încă un pas pentru Leon a facut: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”, a scris Kamara în dreptul imaginilor de pe contul de socializare. 

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la naștere. Problemele au început în prima zi de viață și i-au afectat micuțului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie. Leon are cinci ani, însă se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Băiatul s-a născut cu două luni înainte de termen. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău