fbpx

andreea-marin_31bc6.jpg

La 44 de ani, Andreea Marin a decis să fie mai curajoasă și să încerce schimbări de look cât mai îndrăznețe. Astfel, la o petrecere mondenă a uimit când a apărut blondă, cu breton și cu un decolteu generos. 

Andreea Marin e de nerecunoscut și devine din ce în ce mai sexy, semn că-i priește relația cu iubitul consul, Adrian Brancoveanu, cu 11 ani mai tânăr. 

Andreea a făcut furori la petrecerea Sungate, purtând o perucă blondă, cu breton dar și o rochie argintie, cu mii de paiete și cu un decolteu îndrăzneț.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Din când în când, o femeie trebuie să mai facă și o schimbare. Eu toata viața am fost brunetă, așa mă știe lumea. În ultima vreme am decis să fiu mai curajoasă, să mai pun o perucă blondă, să mai dau cu glitter la ochi. Dacă asta te face să te simți bine ca femeie, de ce nu?”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

Andreea Marin e sexy blondă, dar va rămâne fidelă până la urmă podoabei capilare negre, precum pana corbului, care a consacrat-o de-a lungul timpului. “Blondele le plac bărbaților?! Ei, uite, că eu i-am nimerit pe ceilalți”, a concluzionat Andreea.

andreea-marin-aniversare-sungate-7-ani-2_0_4c7af.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg