andreea-marin_31bc6.jpg

La 44 de ani, Andreea Marin a decis să fie mai curajoasă și să încerce schimbări de look cât mai îndrăznețe. Astfel, la o petrecere mondenă a uimit când a apărut blondă, cu breton și cu un decolteu generos. 

Andreea Marin e de nerecunoscut și devine din ce în ce mai sexy, semn că-i priește relația cu iubitul consul, Adrian Brancoveanu, cu 11 ani mai tânăr. 

Andreea a făcut furori la petrecerea Sungate, purtând o perucă blondă, cu breton dar și o rochie argintie, cu mii de paiete și cu un decolteu îndrăzneț.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Din când în când, o femeie trebuie să mai facă și o schimbare. Eu toata viața am fost brunetă, așa mă știe lumea. În ultima vreme am decis să fiu mai curajoasă, să mai pun o perucă blondă, să mai dau cu glitter la ochi. Dacă asta te face să te simți bine ca femeie, de ce nu?”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

Andreea Marin e sexy blondă, dar va rămâne fidelă până la urmă podoabei capilare negre, precum pana corbului, care a consacrat-o de-a lungul timpului. “Blondele le plac bărbaților?! Ei, uite, că eu i-am nimerit pe ceilalți”, a concluzionat Andreea.

andreea-marin-aniversare-sungate-7-ani-2_0_4c7af.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg