fbpx

sotie-mihai-constantinescu-6_4a617.jpg

Cine este Simona Secrier, femeia care i-a devenit soție, în urmă cu câțiva ani, lui Mihai Constantinescu, dar cu care acesta îți împarte viața de mai bine de 18 ani!

Simona Secrier a făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu și de Radu Ile și a scos două albume de muzică etno-dance.

În 2005, Simona a părăsit trupa Etno pentru a se dedica unei cariere solo. Atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu care a luat-o sub aripa lui protectoare, compunându-i piese, pentru a-şi lansa un album în cariera solo.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, declara artistul acum doi ani pentru Prima TV, scrie fanatik.ro.

În urmă cu câțiva ani, Mihai Constantinescu şi Simona Secrier au ajuns în faţa altarului şi şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică, dar tot într-un mare secret. Vestea s-a aflat mult timp după marele eveniment, la care au participat doar câțiva prieteni de suflet.

”Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu la Antena Stars.

citește mai multe pe fanatik.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg