Răzvan Ciobanu a murit cu mult timp înainte de a fi descoperit

0
razvan-ciobanu-sicriu-20997_529db.jpg

razvan-ciobanu-sicriu-20997_529db.jpg

Anchetatorii au stabilit ora exactă la care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Acesta nu s-a stins din viață pe 29 aprilie, așa cum știa toată lumea, ci pe 28 aprilie. Conform datelor din anchetă obținute de observator.tv, designerul și-a dat ultima suflare în intervalul orar 20.00 – 22.30, iar asta schimbă întreaga poveste.

Accidentul din comuna Săcele, județul Constanța, în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs chiar în seara de Paște, și nu a doua zi, așa cum știa toată lumea. Accidentul mortal a avut loc undeva după ora 20.00, iar Ciobanu s-a stins din viață între această oră și cel târziu 22.30 de minute, arată anchetatorii.

Procurorii au verificat telefonul mobil al lui Răzvan Ciobanu și rețelele de telefonie din zonă pentru a afla cu certitudine cum s-a produs tragedia.

Anchetatorii pot verifica de acum toate circumstanțele producerii accidentului verificând astfel și camerele de supraveghere de pe șosele, în special cele de la ieșirea din stațiunea Mamaia, de unde creatorul de modă se întorcea de la Festivalul Sunwaves.

Ciobanu ar fi greșit drumul către București și a ajuns în satul constănțean. Acolo a deviat de la traseul normal și a intrat pe câmp, undeva la marginea localității, izbindu-se de mai mulți copaci. Range Rover-ul în care era designerul s-a răsturnat de mai multe ori, iar trupul neînsuflețit a fost descoperit la câțiva metri distanță de mașina distrusă, scrie observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău