fbpx

NDFhMjEwYThiMDNhMGFhMWNiOWNlOTUyN2Y5YjRi.thumb_f334b.jpg

La doar o săptămână după paharul de Starbucks, care a apărut în una dintre secvenţele episodului al patrulea din serialul „ Game of Thrones”, o nouă gafă a devenit virală pe rețelele de socializare. Deși Jaime Lannister și-a pierdut mâna în sezonul 3 al serialului, în imaginile de promovare pentru penultimul episod, Jaime își îmbrățișează sora cu ambele mâi. 

În penultimul episod, Jaime își abandonează prietenii și noua iubită Brienne pentru a se întoarce la sora sa. Îl ucide pe Euron Greyjoy și încearcă să o ducă pe Cersey într-un loc sigur. Însă, pasajul este prăbușit, astfel că încearcă să o consoleze pe Cersei în timp ce-și așteaptă moartea. Cei doi au murit îmbrățișați.

Ca și în cazul paharului de la Starbucks, fanii s-au dovedit atenți la detalii și au descoperit o nouă gafă. În una dintre imaginile de promovare făcute publice de HBO, s-a putut observa cum Jaime i-a oferit ultima îmbrățișare surorii lui cu ambele mâini, deși și-a pierdut mâna dreaptă încă din sezonul 3. Însă, în episodul care a apărut luni, mâna metalică a personajului apare, iar imaginea de promovare care a produs isterie pe rețelele de socializare a fost ștearsă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fanii însă nu i-au iertat, iar paginile de socializare sunt pline de glume legate de noua gafă HBO. 

sursa: digi24.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook