fbpx

simona_gh_d4def.jpg

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, a devenit mamă pentru a doua oară. Seara trecută, Simona a adus pe lume un băieţel.

În cursul serii trecute, prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil al său. Bebelușul Simonei Gherghe a primit nota 10 la naștere și a primit, de asemenea, numele de Vlad Ioan, potrivit spynews.ro.

Alături de Simona Gherghe, în sala de nașteri, s-a aflat soțul ei, Răzvan Săndulescu. Simona mai are o fetiță, Ana Georgia, în vârstă de doi ani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prezentatoarea TV a postat pe pagina ei personală de Facebook prima fotografie cu bebelușul, însoțită de mesajul: "Tot imi caut cuvintele potrivite, care sa descrie intalnirea cu tine. Magie? Minune? Parca-i prea putin... Dragul nostru Vlad Ioan, ti-ai ales o zi frumoasa, 9 mai, ziua Europei, de-acum si a ta. Ai tipat hotarat si ai luat prima nota de 10 din viata ta! Mami, tati si Ana te iubesc si iti multumesc pentru faptul ca ai venit sa ne-ntregesti! Asta e fericire".

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg