fbpx

bmcmdz01ODAmaGFzaD0zNjQwMWNjMWU0ZWQ3YzhjMDRjODg4ZmVmZWNiYTBlMw.thumb_86170.jpg

Omul de afaceri român Alex Faur a murit, la vârsta de 40 de ani. În urmă cu câteva zile, mai multe vedete lansaseră un apel prin care îi rugau pe fani să doneze sânge pentru a-i salva viața milionarului, aflat în stare gravă la spital.

Alex Faur a fost unul dintre milionarii excentrici ai României. El era fotografiat adeseori în compania vedetelor, iar când starea sa de sănătate s-a agravat, mai multe personalități au sărit în ajutorul său.

Alex Faur fusese internat în stare gravă la un spital din București, săptămâna trecută. Deocamdată, nu este clar de ce boală suferea omul de afaceri român. Unele surse susțin că Alex Faur ar fi avut leucemie, motiv pentru care vedetele făcuseră un apel pentru ca oamenii să doneze sânge pentru salvarea lui. Însă există și informații potrivit cărora omul de afaceri s-ar fi îmbolnăvit de salmonella și a murit din cauza unor complicații ulterioare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai multe personalități autohtone, printre care se numără Delia, designerul Cătălin Botezatu și Ana Morodan, au distribuit pe Facebook și Instagram un mesaj, în urmă cu câteva zile, în care îi rugau pe fanii lor să meargă să doneze sânge pentru Alex Faur.

Alex Faur era cunoscut pentru prietenia strânsă pe care o avea cu fiul celebrului designer Elie Saab. Numele lui Alex Faur a apărut şi într-un dosar penal al Elenei Udrea.

În 2015, presa scria că Alexandru Faur este „salvatorul financiar al Elenei Udrea”, deoarece acesta preluase, în baza unui contract de novaţie, creditul de peste 3 milioane de euro pe care Udrea îl avea la BRD.

sursa: digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg