fbpx

imbracaminte-inmormantare-razvan-ciobanu-2_c6daf.jpg

Designerul Răzvan Ciobanu, mort în a doua zi de Paşte, într-un cumplit accident, a fost condus azi pe ultimul drum. Creatorul de modă a fost înmormântat în Cimitirul Progresul din Bucureşti.

Alături de rude au fost prieteni apropiaţi ai designerului, mulţi dintre ei oameni din industria modei. Cei care l-au cunoscut mai bine spun că sunt şocaţi de moartea fulgerătoare a lui Răzvan şi nu îşi explică ce s-a putut întâmpla.

"Am pierdut un om drag, un prieten adevărat, un om adevărat. Până la urmă, cu toții suntem oameni, sortiți pieirii și cu toții greșim.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil cu suflet minunat, declarat copilul minune al modei, care, prin creativitate a demonstrat că e bun. Ne pare rău că ne despărțim atât de devreme.

Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin și fie ca ceea ce se va întâmpla de acum încolo... mi-e foarte greu... să fie luminat. Dumnezeu să te ierte!", a declarat designerul Cătălin Botezatu.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg