fbpx

imbracaminte-inmormantare-razvan-ciobanu-2_c6daf.jpg

Designerul Răzvan Ciobanu, mort în a doua zi de Paşte, într-un cumplit accident, a fost condus azi pe ultimul drum. Creatorul de modă a fost înmormântat în Cimitirul Progresul din Bucureşti.

Alături de rude au fost prieteni apropiaţi ai designerului, mulţi dintre ei oameni din industria modei. Cei care l-au cunoscut mai bine spun că sunt şocaţi de moartea fulgerătoare a lui Răzvan şi nu îşi explică ce s-a putut întâmpla.

"Am pierdut un om drag, un prieten adevărat, un om adevărat. Până la urmă, cu toții suntem oameni, sortiți pieirii și cu toții greșim.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil cu suflet minunat, declarat copilul minune al modei, care, prin creativitate a demonstrat că e bun. Ne pare rău că ne despărțim atât de devreme.

Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin și fie ca ceea ce se va întâmpla de acum încolo... mi-e foarte greu... să fie luminat. Dumnezeu să te ierte!", a declarat designerul Cătălin Botezatu.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg