O tânără susține că este ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu înainte de accident: „Aproape nu putea sta în picioare, era vizibil murdărel”

0
Untitled-1_83fb7.jpg

Untitled-1_83fb7.jpg

O tânără spune că este ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu în viață și că aceasta l-a văzut pe designer urcându-se în mașină deși părea că se află sub influența băuturilor alcoolice.

O tânără pe nume Andreea, a scris pe pagina de socializare a Vicăi Blochina și spune că l-a văzut pe Răzvan Ciobanu urcând în mașină, ținând un pahar cu o băutură închisă la culoare.

”Cum poți declara că nu a consumat băutură? Am fost probabil ultima care l-a văzut. Era aproape de ora 20, în parcarea roșie. Eu coborâsem din mașină ca să-l las pe al meu să parcheze deoarece locul era destul de strâmt. Răzvan a trecut exact pe lângă, cu un pahar în mână pe jumătate gol, cu o băutură de culoare închisă. Aproape nu putea sta în picioare, era vizibil murdărel. Eu credeam că el se duce spre cazare, dar evident căuta mașina”, a scris femeia la un comentariu al Vicăi legat de moartea lui Răzvan Ciobanu.

Blochina i-a răspuns tinerei, reafirmând faptul că Răzvan nu consuma alcool, lucru știut, de altfel, de cam toți apropiații creatorului. Ulterior, femeia a revenit cu alte detalii.

”Nu aș avea de ce să mint. La acea oră lângă noi nu era nimeni. El era singur. Nu putea să meargă. Dacă nu mă dădeam la o parte se urca pe mine. Avea în mână un pahar de cola sau cola cu ceva. Chiar mă întrebam cum poate fi așa singur”, a mai scris Andreea pe pagina Vicăi Blochina.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău