fbpx

andra_miron_16488000_aab17.jpg

Andra Miron a plecat de la Realitatea TV, iar anunțul a fost făcut de 1 Mai, de colega ei, Nora Dincă, pe Facebook. Jurnalista a confirmat despărțirea de televiziunea unde a activat în ultimii 14 ani. Se pare că plecările de la postul lui Cozmin Gușă nu se opresc aici, după ce Rareș Bogdan a intrat în politică ca membru al PNL.

Andra Miron a zâmbit cu lacrimi în ochi la finalul ultimului jurnal prezentat și a ținut un buchet de flori în mâini. Nu sunt clare motivele pentru care Andra a fost nevoită să plece de la Realitatea TV, însă se cunoaște situația de criză pe care postul o traversează de ceva timp din punct de vedere financiar.

„După imaginea asta, ai putea crede că e ușor să te desprinzi de 14 ani din viața ta.  Nu e, desigur. Nici pentru cei ce pleacă, nici pentru cei ce rămân. Desenăm un zâmbet, soare peste furtuna de lacrimi, și mergem mai departe.  În urmă, 14 ani de amintiri, 14 ani din viața noastră. Înainte, speranța că vom construi altele de neuitat de importante și de frumoase.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa dcnews.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg