fbpx

cropped-tineri-la-prezent2_75388.jpgData de 2 Mai a fost decretată, începând cu 2005, ca ziua naţională a tineretului. Totodată, pentru români, „2 Mai“ este și numele unei faimoase stațiuni de pe litoral, una dintre preferatelor tinerilor.

Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost inițiat în anul 2004 de 15 deputați reprezentând toate formațiunile politice parlamentare. La 5 octombrie 2004, legea a fost adoptată de plenul Camerei Deputaților, aceasta fiind și Camera decizională. Așa se face că un an mai târziu, 2 Mai a devenit Ziua naţională a Tineretului.

Se organizează în toată ţara evenimente sportive, culturale şi artistice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După Timişoara și Bacău, Baia Mare devine capitală a tineretului în România.

La nivel mondial, tinerele generaţii sunt sărbătorite la 12 august.

Foto:

cropped-tineri-la-prezent2_f75dc.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg