fbpx

DSC_0747-1024x678_5d8d3.jpg
Luna mai începe, la Filarmonică, în acorduri de muzică de film. Joi, 2 mai, de la ora 19.00, orchestra simfonică și dirijorul Alexandru Ilie îi așteaptă pe amatorii acestui gen cu unele dintre cele mai frumoase lucrări incluse în coloanele sonore ale unor importante producții cinematografice internaționale.

Biletele, în valoare de 30 de lei (adulți), 20 lei (pensionari) și 10 – lei (elevi/studenți) se găsesc la Casa de bilete a Filarmonicii „Paul Constantinescu“ din Ploiești, la Agenția Teatrală, la standul special amenajat în hipermarketul Cora - AFI Ploiești și online, pe: REZERVĂRI ONLINE

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0734.335.067

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei prezenți vor putea asculta coloanele sonore din Din program: Superman March – John Williams, Salute to the cinema – arr. Carl Strommen, Saving Private Ryan – Hymn to the Fallen – John Williams, Gladiator Suite – Hans Zimmer, arr. John Wasson, Memory din „Cats” – Andrew Lloyd Webber, Spider-Man – Danny Elfman, arr. John Wasson, Titanic Suite – James Horner, arr. John Moss , Star Wars – Battle of the Heroes – John Williams, Harry Potter – DoubleTrouble – John Williams, Gabriel’s Oboe – Ennio Morricone, arr. Richard Ling, Once upon a time in America – Ennio Morricone, arr. Ted Parson, Star Wars -Imperial March – John Williams, This is my song – Charlie Chaplin, arr. James Last și Pirates of the Caribbean– Klaus Badelt, arr. Ted Ricketts.

Foto: https://filarmonicaploiesti.ro/

2019-05-02-muzica-de-film-1000x1400_006b3.jpg

DSC_0747-1024x678_559d3.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg