pandele-58456400-465x390_51723.jpg

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a declarat luni seara, la un post de televiziune, că medicii au găsit în organismul primarului general al Capitalei "o sârmă de vreo 3 cm" și că, în ciuda durerilor pe care le-a avut, soția sa nu a vrut să se trateze în străinătate, cu gândul la "ce spune lumea".

"In decembrie a avut o interventie chirurgicala de urgenta, in ianuarie inca o interventie chirurgicala unde i s-a gasit o sarma de vreo 3 cm in colon. In martie a avut cea mai importanta interventie chirugicala, care ne-a daramat pe toti, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama ca sunt foarte slab si m-am intors pentru a nu stiu cata oara cu fata la Dumnezeu. Mi-am rugat in regim de urgenta cativa prieteni, carora vreau sa le multumesc.

In acea noapte au inchiriat un avion sa o ducem la o clinica la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. I-am zis: 'Gabi, nu exista ce spune lumea. Avem acasa doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai sa mergem.' Cei mai buni medici gastro erau plecati la un congres. Am vorbit cu un medic sa o sedam. Mi-a zis ca nu avem cum sa plecam cu ea", a declarat Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, in emisiunea citata, conform imaginilor postate de site-ul stiripesurse.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg