whatsapp-image-2019-04-29-at-08-09-32_ff5d0_7fc84.webp

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu (43 ani) a murit, luni dimineață, în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Năvodari, județul Constanța.

Anchetatorii încearcă să stabilească dacă ieşirea în decor s-a produs pe fondul unei defecţiuni a maşinii, a unui moment de neatenţie la volan sau dacă a fost un gest extrem făcut de Răzvan Ciobanu.

Primele imagini de la accidentul în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trupul neînsufleţit al creatorului de modă urmează să fie transportat la morga din Constanţa, unde se va efectua necropsia. Probele prelevate urmează să stabilească dacă Răzvan Ciobanu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe halucinogene.

Este posibil ca Răzvan Ciobanu, un personaj apreciat în lumea mondenă, să fi participat înainte de accidentul în care şi-a pierdut viaţa la una dintre petrecerile organizate pe litoral în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai.

În ultima sa postare de pe Facebook Răzvan Ciobanu dădea de înţeles că urmează o perioada cu multe petreceri, astfel că nu este exclus ca el să fi participat înainte de accident la un eveniment şi să fi fost obosit după o noapte albă şi să fi adormit la volan.

sursa: rtv.net

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg