fbpx

iuliana-tudor-main_031f4.jpg

Prezentatoarea TV Iuliana Tudor (41 de ani) a făcut o declaraţie în ceea ce priveşte zvonurile potrivit cărora ar fi fost dată afară de la TVR. 

După ce postul public a confirmat că emisiunea Iulianei Tudor, „Vedeta populară“, nu va fi în grila de primăvară, au apărut zvonuri conform cărora vedeta a fost dată afară de la TVR. 

Iuliana Tudor dezaprobă speculaţiile privind încheierea colaborării cu Televiziunea Română şi îi invită pe telespectatori să o urmărească în continuare duminica, în cadrul evenimentelor folclorice pe care le realizează.  De asemenea, ea va prezenta și programe speciale cu ocazia sărbătorilor pascale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public în ultimele zile, precizez faptul că relaţia mea cu Televiziunea Română este una foarte bună. Pentru mine, TVR înseamnă «acasă». Îi invit pe cei la care, poate, nu a ajuns comunicatul TVR referitor la grila de primăvară, să mă urmărească în fiecare duminică seară când sunt prezentă cu evenimente folclorice realizate alături de parteneri din ţară. De asemenea, vă invit să urmăriţi programele speciale de Paşti pe care le-am pregătit: «La masa de Paşti» și «Lăutarii Altfel». Regret dezinformarea publicului!“, a declarat Iuliana Tudor, una dintre cele mai vechi vedete ale TVR.   

citește mai multe pe libertatea.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg