Ce s-a întâmplat cu Soso, primul câștigător al ediției Big Brother din România

0
NTgwJmhhc2g9ZjVmYjNiY2M0NjQ1YzU2ODIzYzgyZDdlMTNkODVkYjU.thumb_7a348.jpg

NTgwJmhhc2g9ZjVmYjNiY2M0NjQ1YzU2ODIzYzgyZDdlMTNkODVkYjU.thumb_7a348.jpg

Pe Sorin Fişteag… îl cunoaşteţi. Este Soso, tânărul din Reşiţa care, în anul 2003, a câştigat prima ediţie Big Brother România. Avea, atunci, 22 de ani şi era student la medicină, în Timişoara.

A impresionat publicul în special prin modestie, bun simţ şi prin charisma sa. Cei mai mulţi dintre noi îşi amintesc, probabil, tunsoarea sa british şi felul în care spunea „Oh, Doamne!”. Faima câştigată odată cu Big Brother nu a fost un ţel pentru Soso. A preferat să-şi continue studiile şi să-şi urmeze propriile vise.

Astăzi, lucrează ca specialist în medicină internă în Germania, într-un spital din Dusseldorf. Călătoreşte mult, este extrem de pasionat de arta contemporană şi de modă şi caută fericirea în lucrurile simple, cele care contează de fapt cel mai mult. „Soso” a fost invitatul emisiunii „Ultraviolet” de la Digi24 și i-a acordat un interviu – primul după 15 ani – chiar colegei lui de platou din 2003, Alida Mocanu,în prezent jurnalist Digi24.

Alida: Ai călătorit foarte, foarte mult prin toată lumea în ultimii ani de când te-ai mutat în Germania. Ce ar trebui să ştim noi despre felul în care te-a schimbat pe tine toată aventura asta în jurul lumii?

Sorin Fişteag (Soso): Nu am călătorit suficient cât mi-aş fi dorit să călătoresc şi cât voi mai călători în continuare. E într-adevăr marea mea pasiune şi faptul că locuiesc în Germania într-o zonă cu foarte multe aeroporturi mari îmi facilitează hobby-ul ăsta, pentru că am zboruri directe peste tot pe glob. Mie îmi place foarte mult ca, în excursiile pe care le fac, să simt că pentru o săptămână, două-trei săptămâni, cât timp am, locuiesc în locul respectiv. Îmi place foarte mult să mă trezesc dimineaţa să mă duc să caut o cafenea, unde localnicii îşi iau micul dejun şi îşi mănâncă croissantul sau, mă rog, în funcţie de local, să oprim pe străzi fără să citesc nu ştiu ce ghiduri, nu ştiu ce indicaţii neapărat. Bine, mă mai opresc, într-adevăr, pe google, să văd cele mai importante 10 locaţii care trebuie văzute în orice oraş. Asta este foarte practic. Întotdeauna am câteva ţinte foarte clare: muzeul de artă contemporană, dacă există acolo.

Alida: În Islanda? Cum e? Ştiu că este una dintre destinaţiile tale preferate…

Soso: Toată ţara e un muzeu. E o senzaţie ca şi cum mergi pe altă planetă care e locuită tot de oameni. E absolut incredibilă. Peisajele sunt senzaţionale. Am făcut tot turul Islandei, tot cercul mare. E o ţară incredibilă. Şi Reykjavik, oraşul. Oamenii sunt extrem de calzi.

Alida: Pasiunea pentru Islanda are vreo legătură cu faptul că mereu ţi-a plăcut Bjork?

Citește continuarea pe digi24.ro

sursa foto: digi24.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău