Inedit. Concert electro la Castelul Peleș, în parteneriat cu UNTOLD

0
aD0zMDJkZWM5MjYyMDNhZDUxMDQ0ZGYyZWIyMTBhZDYwZg.thumb_f9734.jpg

aD0zMDJkZWM5MjYyMDNhZDUxMDQ0ZGYyZWIyMTBhZDYwZg.thumb_f9734.jpg

DJ Oxia va concerta luni, 22 aprilie, de la ora 19.00, la Castelul Peleș, din Sinaia. Concertul, organizat la inițiativa Institutului Cultural Român, va avea loc la Castelul Peleș, din Sinaia, în parteneriat cu UNTOLD.

Fostă reședință de vară a regilor României, Castelul a fost construit din dorința regelui Carol I al României, între anii 1873 – 1883. Stilul arhitectural particular, asemănător castelelor din Germania, aparține epocii neo-renascentiste, ușor de recunoscut prin numeroasele turnuri ascuțite și fațade îmbrăcate în lemn sculptat și fresce delicate. Castelul va fi gazda DJ-ului francez Oxia, cu o carieră de peste 20 de ani și turnee pe toate continentele. Cu o listă impresionantă de remix-uri ale unor label-uri celebre (8bit, Hot Creations, Saved, Knee Deep in Sound…), el conduce în același timp propriul label, Diversions Music și a colaborat cu artiști de renume precum Agoria sau Miss Kittin.

Artistul va fi filmat în timpul transmisiunii, din toate unghiurile, de mai multe camere, iar programul va fi transmis în direct pe pagina de Facebook Cercle.

Cercle, canal media ce produce și transmite în direct concerte de muzică electronică din locuri de prestigiu MUSIQUE / PATRIMOINE COMMUNIQUE DE PRESSE NOUVELLES TECHNOLOGIES Cercle este un canal media cultural, dedicat promovării artiștilor și locurilor de prestigiu, ce are ca obiectiv crearea unei experiențe sonore și vizuale de excepție, dar și sensibilizarea publicului în ceea ce privește patrimoniul, arta și cultura franceză. O dată la două săptămâni, într-o zi de luni, timp de o oră, un loc surpriză găzduiește un artist celebru. Concertul este urmat de un interviu live pe Facebook. Cercle a organizat deja astfel de evenimente în numeroase locuri surprinzătoare din jurul lumii Château de Fontainebleau, în mijlocul Pacificului, în Tahiti, la Teatrul Antic d’Orange sau în turnul Eiffel.

VIDEO Concert DJ OXIA la Green Love Festival

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău