c1bb81c1-2237-4bc8-96a3-c2aecc499a39_78ece_1_7c480.jpg

Filmările cu incendiul de la Catedrala Notre-Dame au făcut rapid înconjurul lumii și reacțiile nu s-au lăsat așteptate. Ilie Năstase a dezvăluit că imaginile de la Paris l-au impresionat până la lacrimi. Pompierii au anunțat ieri dimineață că incendiul a fost stins complet.

”Eram cu Ioana (n.r. viitoarea soție) și am plâns, când am văzut imaginile. Mi-au dat lacrimile, sincer. Prima oară am vizitat Catedrala la vârsta de 19 ani”, a declarat fostul lider mondial pentru Libertatea.

Anunțul făcut de PSG, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Incendiul de la catedrala Notre-Dame, din Paris nu lasă indiferentă nici lumea fotbalului. PSG a anunţat într-un comunicat că se va implica în reconstrucţia unuia dintre simbolurile Franţei, iar liga profesionistă din această ţară va face o donaţie.

"Paris Saint-Germain şi întreaga familie a clubului vor susţine reconstrucţia catedralei Notre-Dame. Clubul intenţionează să mobilizeze toate forţele sale, ale partenerilor săi şi ale fanilor săi, atât din Paris, cât şi din restul lumii. Scopul este că stimulăm cât mai multe iniţiative, inclusiv strângeri de fonduri", se arată în comunicatul publicat de campioana Franţei, pe site-ul său oficial.

Citește continuarea pe digisport.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg