Ce-vor-face-CRBL-și-Oase-cu-premiul-câștigat-la-Asia-Express-1_d492a.jpg

CRBL și Oase au ajuns în marea finală alături de Ruby și Robert și au reușit să câștige competiția, asta după ce au trecut prin cea mai grea probă a concursului, desfășurată în timpul nopții. Premiul de 30.000 de euro a intrat în posesia lor, iar într-un interviu pentru revista Unica, cei doi au dezvăluit ce vor face cu banii câștigați.

“Eu o să îi investesc în muzică, în ce am făcut atâția ani de zile, îi aduc înapoi în portofelul artistic și de acolo să vedem ce mai facem. Oase nu știe că din partea lui s-au scăzut niște bani pentru că s-a întâmplat ca noi să continuăm un fel de Asia Express.

Am fost până în Dubai și acolo am filmat un videoclip la piesa mea nouă. Am închiriat niște mașini scumpe, șmechere, ca să ne alergăm pe mașini pe acolo. Am închiriat vreo 6 mașini și după ce am închiriat mașinile am filmat toată noaptea, a fost foarte frumos, ne-am distrat foarte tare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A doua zi a venit online amenda radarelor din Dubai. Suma totală depășește cu mult 6000 de euro, sumă pe care noi trebuie să o plătim din banii noștri, că doar am câștigat Asia Express și am făcut un super-mega videoclip care încă nu s-a lansat, urmează să se lanseze, să vedeți cum am dat noi peste 6000 de euro amenzi la radare.”, a povestit CRBL.

sursa: avantaje.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg