fbpx

243404940c2dcf3f8a05472b19638d0903d9a0c9.jpg

Andreea Raicu spune că dacă ar întâlni-o pe Olivia Steer, care duce o campanie antivaccinare, ar întreba-o de ce face asta și ce stă în spatele lucrurilor pe care le face.

„Ea nu duce o singură luptă împotriva vaccinării. Ea îi invită pe oameni să se rezume la lucruri naturiste, să nu mai facem mamografie, să nu mai luăm antibiotice. Cred foarte mult în puterea subconștientului, dar nu pot să anulez puterea medicinei. Aș întreba-o dacă știe ce putere și impact au cuvintele ei asupra comunității ei și de ce face asta și care e baza care stă în spatele lucrurilor pe care le face”, a spus Andreea Raicu la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Andreea Raicu a vorbit și despre prestația Oliviei Steer într-o emisiune în care a primit o replică din partea medicului pediatru Mihai Craiu, care i-a demontat argumentația în favoarea evitării vaccinurilor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În acea dezbatere, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri care nu erau susținute de nimic. Când ești o persoană publică ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ce spui. Oamenii te ascultă, dacă te plac, te și urmează. Trebuie să ai grijă ce spui, ca să nu îi duci pe niște piste greșite”, a spus Andreea Raicu.

Citește articolul integral pe republica.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg