fbpx

YmEzZTM2ZWE2MWJmNDU1YWFjZjc1YWNlYTc=.thumb.jpg

Bianca Iosif (26 de ani) este artistul tatuator din România care a acceptat să finalizeze desenul pentru Cristian Moraru, considerat cel mai tatuat român în viaţă. Uglyboy, aşa cum este cunoscut de public, şi-a dorit să-şi acopere cu tatuaj inclusiv faţa, singurul loc de pe corp unde pielea nu intrase în contact cu acele de tatuaj.

A fost însă refuzat categoric de toţi artiştii tatuatori cărora le-a cerut să-i transforme chipul. Bianca Iosif, de fel din Sinaia, i-a dat însă o şansă. A fost curioasă să vadă ce se ascunde de fapt în spatele unei asemena dorinţe excentrice.

c2g9ZThhMDU1NGRhY2IyZTQ5NzMzMjc1ODUwOWU4ZWZlNjg=.thumb.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deşi extrem de tânără, Bianca a realizat că un tatuaj pe faţă implică schimbări radicale în viaţa unui om. A stat de vorbă cu el luni la rând până s-a convins că nu este doar un moft de moment al clientului, ci o dorinţă asumată cu tot cu consecinţele ce aveau să vină. Uglyboy nu-şi dorea un tatuaj banal, estetic, ci unul complex care implica inclusiv pigmentarea definitivă a pleoapelor, a obrajilor şi a buzelor.

”Şi-a dorit să devină joker şi joker l-am făcut. A fost cel mai complicat tatuaj făcut de mine, nu neapărat datorită complexităţii desenului, ci în primul rând pentru că am bătut la ochi şi pe buze, zone extrem de dificile. Înainte să accept am stat mult de vorbă cu el, cam trei luni. Trebuia să mă asigur eu în primul rând că omul ştie ce vrea, dacă este sigur, dacă ştie în ce se bagă, cum o să-l vadă cunoscuţii, cum o să se uite la el lumea în metrou. Şi-a asumat până la capăt. El era oricum tatuat pe tot corpul, doar faţa rămăsese liberă. A zis că vrea să meargă complet până la capăt cu transformarea”, a declarat, pentru ”Adevărul”, Bianca Iosif.

Citeste mai mult aici: adev.ro/popyw7

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg