fbpx

img (4).jpg

Un cântăreț de manele a adormit la volan, după ce a consumat alcool. Potrivit a1.ro, bărbatul beat este cântăreţul de manele Monică Lupşa, din Timişoara, în vârstă de 41 de ani.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe str. Marginii din municipiul Timişoara un autoturism nu se punea în mişcare la culoarea verde a semaforului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba de un bărbat de 41 de ani, aflat la volanul unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la conducerea acestuia la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

După ce informația a devenit publică, pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a fost postat următorul comentariu:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Tu, cel despre care unii spun că ești cântăreț, în comă alcoolică fiind, ai adormit astăzi de dimineață la volanul mașinii tale... Aceasta s-a întâmplat în trafic, undeva pe o stradă din Timișoara. 

Citește și Cum înveți un manelist să înjure corect în limba română - Studiu de caz

Desigur, în nemernicia ta, nu ai realizat că ai fost la un pas de a comite o tragedie! Probabil că te-ai ghidat după chestiile acelea pe care zici că le cânți și care au tiluri din cele mai ciudate... “Șmecher pentru o zi”, „Am făcut istorie”. Stai liniștit, nu le-am ascultat și îți garantăm că nici nu o să ascultăm așa ceva. Ca tine, din păcate, au mai fost și alții.

Desigur, pe lângă sancționarea severă meritați și dezgustul nostru...Totuși, de ce scriem despre voi?!Pentru că ne-am săturat! Ne-am săturat de comportamentul, atitudinea și inconștiența voastră! Ne-am săturat să vă găsim băuți la volan căutând motive din cele mai penibile prin care încercați să scăpați de lege!

NE-AM SĂTURAT SĂ NE PUNEȚI VIEȚILE ÎN PERICOL!

Manelistul Țancă Uraganu recidivează în lipsă de bun simț, la Ploiești. Autoritățile dorm liniștite.

CONȘTIENTIZAȚI ACEST LUCRU ȘI NU MAI 
CONDUCEȚI DACĂ AȚI CONSUMAT BĂUTURI ALCOOLICE!

P.S.: Sperăm ca instanța să te lase pieton mult timp de aici inainte!

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook