fbpx

andreeabalanadevarstopcardiorespirator.jpg

Andreea Bălan a fost criticată în urma postărilor de după operația de cezariană. Fanii acesteia i-au atras atenția despre faptul că a nu a știu să țină situația tristă mai mult în intimitatea sa decât pe prima pagină a ziarelor.

Andreea Bălan a fost criticată în urma postărilor de după operația de cezariană pe care a făcut-o. Unii dintre fanii acesteia i-au atras atenție că trebuia să păstreze totul ferit de camerele de luat vederi iar alții, mai răutăcioși, au acuzat-o chiar că totul ar fi fost o farsă făcută de dragul publicității.

Andreea Bălan a suferit o operație de cezariană care a avut complicații uriașe. Din păcate, după ce medicii au scos copilul, artista a făcut un stop cardio-respirator, astfel că inima sa i s-a oprit timp de 1 minut.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu mi-a fost ușor să stau așa cu gura până la urechi și pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte.

 Dar din păcate trăim într-o țară în care, drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătura. De-a lungul vieții am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe. 

„Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta…și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inima totuși, că d-aia se mai oprește din când în când…😔„, a fost mesajul de pe o rețea de socializare al Andreei Bălan, pentru fanii care au criticat-o intens din  cauza faptuli că și-a așisat prea mult suferința și că nu a păstrat unele lucruri mai intime decât ar fi trebuit.”

sursa: spynews.ro, ciao.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg