fbpx

62027342.jpg

Un tânăr contorsionist din San Francisco a primit al treilea Golden Buzz la a cincea ediție a emisiunii Românii au Talent. Kidd Strobe l-a convins pe Andi Moisescu să apese butonul auriu.

Kidd Strobe, pe numele de scenă Bonebreaker este deja o senzație online, unde înregistrările sale video au adunat zeci de mii de vizualizări. Tânărul artist nu este străin de astfel de competiții, participând și la ediția americană a concursului de talente, America’s Got Talent.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO

Experiența sa artistică nu se oprește aici. Artistul a apărut în numeroase videoclipuri și a colaborat cu cântăreți precum Chris Brown, Tyga, Lil John sau Will I Am.

Numărul de contorsionism a ridicat publicul în picioare, determinându-l pe Andi Moisescu să mărturisească că „nu a mai văzut niciodată așa ceva”. Și Andra a fost impresionată peste măsură, declarând că: „sinceră să fiu, reprezentația ta a fost dată naibii”. Florin Călinescu a glumit pe seama concurentului, spunând: „cu siguranță este foarte greu să te încătușeze cineva, să-ți pună lanțuri sau să te închidă”.

sursa: Știrile Pro TV

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg