fbpx

borcea-mai-vrea-un-copil-fabulos-ce-a-facut-imediat-cand-a-ajuns-la-inchisoare_size6.jpg

Cristi Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, pare de data aceasta surprinzător de  relaxat și împăcat cu situația în care se află.

Deși anul trecut milionarul spunea că a fost cumplit ce a trăit după gratii, se pare că de data asta lucrurile stau puțin altfel. Cristi Borcea i-a șocat pe gardienii de la închisoare printr-o cu totul altă atitudine!

Surse de la fața locului susțin că, săptămâna trecută, omul de afaceri s-a predat cu zâmbetul pe buze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Părea detașat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toți, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei. Mai mult, în cursul săptămânii, a și glumit cu toată lumea, mai ales când a fost întrebat de copii! Omul de afaceri a spus, cu zâmbetul pe buze, că are aproape o echipă de fotbal, dacă ar fi să îi le ia în calcul și pe gemenele încă nenăscute, le-a zis urmașilor pe nume, a dezvăluit vârstele lor, ca, în final, spre amuzamentul general, să spună că nu se va opri aici, ci, dacă Dumnezeu va vrea, el ar mai dori încă unu cel puțin”, au povestit persoane de la fața locului pentru sport.ro.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook