fbpx

WhatsApp Image 2019-02-08 at 14.30.01.jpeg

La Casa de Cultură a Sindicatelor, marți, 12 februarie, ești invitat la o piesă de teatru spectaculoasă: „Dineu cu proști”. Evenimentul va începe la ora 19:00.

Nu doar că vei avea parte de câteva ore de râs copioase, dar și distribuția se anunță a fi una cum nu se poate mai nimerită: Horațiu Mălăele în rolul prostului trist, Ion Caramitru, în rolul editorului versat, Medeea Marinescu, amanta bețivă și isterică, Alexandru Bindea, portărelul mucalit, Costina Ciuciulică/ Teodora Mareș, soția delicată, discretă, dar nefericită, Dorin Andone/Tomi Cristin, un om degajat și Alexandru Georgescu, un medic precaut.

Linia spectacolului e una simplă: un grup de intelectuali, puși pe șotii, se întâlnesc în fiecare miercuri seara pentru un dineu cu proști. Adică, fiecare dintre ei, după o căutare meticuloasă, aduce la dineu pe „cel mai prost dintre proști”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surpriza vine la final, când după ce ai râs timp de o oră și jumătate, François, personajul jucat de Horațiu Mălăele, afirmă cu un tragism de care nu l-ai crede în stare: „Să vă gândiți de o mie de ori înainte să spuneți despre cineva că e prost”.

Piesa de teatru are și o morală pe care vă las să o descoperiți, mergând la spectacol. De altfel, prețul biletului este de 120 de lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg