fbpx

freedom-307791_1280.png

Iar este sfârșit de săptămână și te gândești ce să faci să nu stai în casă? Iată câteva sugestii pentru tine și prietenii tăi:

Sâmbătă, 9 februarie, la Indoor Tennis Club, ești invitat la Turneul B „Cupa Februarie 2019”. Concursul începe la ora 09:00 pentru amatori și la ora 13:30 pentru open. Taxa este de 25 de lei pentru adulți, 15 lei pentru copii din care 1 leu/participant va fi donat în contul AmaTur. Locurile 1-4 vor fi premiate cu diplome și cupe.

Tot mâine, 9 februarie, Carbon va susține un concert de lansare a celui mai nou album „Sinopsis” la Vintage Pub, în Ploiești. Artistul îi va avea ca invitați pe Cedry2k, Vorbă și Serbanesku, la pupitru. Concetrul va începe la orele 21:00, iar suportul pentru artist va fi de 25 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot sâmbătă, cei mici vor învăța cum să prepare Oreo de casă. Atelierul de Prăjituri va începe la orele 11:00, iar înscrierile se fac până astăzi, 8 februarie. Evenimentul va avea loc la „Cuibul cu Licurici”, strada Traian, nr. 7, iar vârsta recomandata este între 3 și 7 ani. Costul atelierului este de 50 de lei, materialele utilizate fiind incluse.

Începând cu orele 09:00, sâmbătă, ești așteptat la Muzeul Județean de Artă din Prahova „Ion Ionescu-Quintus”, la o expoziție plină de culoare și sentimente. Expoziția de pictură este a artistei Maria Jardă, iar evenimentul va ține până la orele 17:00.

De altfel, tot pe 9 februarie, nu rata ultima petrecere înainte de renovare la Irish Pub-The ShamRock. „Renovation Closing Party” va începe la orele 20:00 și se anunță a fi o petrecere de neuitat.

Duminică, 10 februarie, ești invitat la workshop-ul de Constelații Familiale, începând cu orele 10:00. Acest workshop reprezintă o metodă terapeutică care te va ajuta să recunoști dificultățile de relaționare, situațiile problematice din familie. Facilitator Psihoterapeut este Carmen Bontas, iar evenimentul va avea loc la Centrul de Psihologie și Psihoterapie din Ploiești. Costul este de 150/persoană.

Duminică, la Sala Sporturilor Olimpia, va avea loc un meci de handbal, divizia A feminin, între HC Activ și CSU Târgoviște. Meciul va începe la ora 12:00. Hai și tu să le susții pe fete!

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook