fbpx

zina.jpg

Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, se află de câțiva ani la azil, la Ghermănești. În ultima perioadă, creatoarea de modă a slăbit foarte mult, 10 kilograme. Zilele trecute aceasta a juns de urgență la spital. 

„A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum. Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare.

Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei. Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile…A renunțat să mai lupte cu viața”,  a spus Ioan Cassian, citat de Libertatea.ro

În luna decembrie a anului trecut, Zina Dumitrescu a fost vizitată de fiul ei, după trei ani în care fosta creatoare de modă nu a mai știut nimic despre el. De fiecare dată când era întrebată despre fiul său, evita subiectul. Spunea doar că acesta este în Elveția și nu are cum să vină în țară. 

sursa: libertatea.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg