fbpx

denise-rifai---adevarul_tb730.jpg

Lovitură grea pentru Denise Rifai și pentru postul Realitatea TV. Realizatoarea a încasat-o grav în urma unei emsiuni în care s-a comentat presupusul proiect de lege inițiat de UDMR privind autonomia ținutului secuiesc.

CNA a analizat emisiunea din decembrie şi a decis să amendeze Realitatea TV cu 10 000 de lei, scrie paginademedia.ro.

Potrivit oficialilor, Denise a folosit un ton agresiv în adresarea sa şi nu i-a permis invitatului să vorbească.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Dumneavoastră ca vorbitor nativ de limba maghiara ne traduceţi nouă limba română care pentru noi limba română este limba noastră nativă, ce înseamnă cuvintele din limba noastră?”

„De ce nu spuneţi domnule Tánczos pentru că lumea nu ştie în România. O ştiu românii puţini care mai trăiesc în zonele respective că dacă nu vorbeşti limba maghiară astăzi în zonele despre care vorbim acuma noi nu-ţi găseşti loc de muncă. Nu, nu, nu, aşa este.”

„Dumneavoastră spuneţi, faceţi trimitere la Constituţia României. Dumneavoastră nu faceţi apel la Constituţia României care spune că România este un stat unitar, suveran, independent şi indivizibil.”

Rifai a fost reclamată pentru că a creat „o atmosferă ostilă împotriva comunităţii maghiare din România”, dar şi de „incitare la ură” şi „discriminare”.

sursa: paginademedia.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg