fbpx

ioana-boureanu.jpg

Ioana Boureanu a trecut prin clipe de coșmar sâmbătă seara, într-un club din Capitală. Fata a fost bătută de trei tinere, iar tatăl acesteia a găsit-o cu capul spart și răni pe tot corpul. Se pare că totul a pornit de la un conflict verbal.

Ioana venise să se spele pe mâini și a cerut voie să i se facă și ei loc. La un moment dat, una dintre agresoare i-a tras Ioanei o palmă, apoi toate s-au năpustit asupra fetei cu pumnii si cu picioarele.

Ioana a mers la o farmacie din zona, și-a pansat ranile și s-a întors în club pentru a-și onora pâna la capăt invitația la majorat, asta după ce bodyguarzii au asigurat-o că agresoarele au părăsit deja clubul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ioana Boureanu a dat nas în nas din nou cu agresoarele, atunci când trecea pe lângă bar. Fără a le adresa nici măcar un cuvânt, Ioana s-a trezit cu un pahar din sticla in cap.  Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns, astfel, la Spitalul de Urgenta cu capul spart, medicii fiind nevoiți să-i radă o parte  a parului de pe scalp pentru a o putea coase, potrivit național.ro.

Contactat telefonic, Cristi Boureanu nu a dorit să comenteze incidentul, spunând doar că după ce Ioana își va scoate certificatul medico-legal, vor depune o plângere penală și Justiția să își spună cuvântul. 

sursa: national.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg