fbpx

Screenshot_30.png

După meciul de zilele trecute, în care Mircea Badea și-a luat KO în cinci secunde de la Tedi Constantin, pe internet au apărut imagini de la momentul în care cei doi au intrat pentru prima oară în contact.

În timpul unei emisiuni de acum cinci ani, în care realizatorul TV se arată deranjat de zgomotul de motociclete din stradă, Mircea Badea a început să-l amenințe pentru prima dată pe Tedi Constantin. 

”Vino-ncoace să-ți rup capul!

Prietene, dacă vin după tine, crede-mă, o să regrete mă-ta!

Dacă lipsesc eu un pic până îl rezolv pe cretinul ăsta, stai că poate se întoarce. Eu tot o să rezolv un handicapat din ăsta de tot, de o să intru la pârnaie 10 ani cu executare.

Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate, și să le sărim cu picioarele pe cap.

Fac un apel la jegosul de adineauri să se întoarcă. Să nu mai fugă ca un laș. Jur că nu vin decât eu, cu mânuțele astea două goale”, spunea Badea în emisiunea de acum cinci ani.

Imaginile au fost montate și publicate de un utilizator Facebook după înfrângerea suferită de Badea.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg