fbpx

corina-chiriac.jpg

România TV a difuzat o ştire potrivit căreia Corina Chiriac, în vârstă de 68 de ani, ar fi ajuns „de urgenţă la spital, cu mai multe coaste rupte“. Artista a reacţionat imediat, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook. 

Pe burtierele postului România TV a fost difuzată o ştire despre starea de sănătate a cântăreţei Corina Chiriac.   

Potrivit acesteia, artista ar fi ajuns de urgenţă la spital, „cu mai multe coste rupte“.   

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Corina Chiriac a dezminţit informaţia, printr-un mesaj pe pagina personală de Facebook, şi a dat de înţeles că va da în judecată postul de televiziune.

„Nu este adevărat. Sunt bine-mersi, ne vedem mâine seară pe viu la Teatrul Tănase. România TV, de ce publicaţi ştiri neadevărate? Vă promit ştiri de la avocatul meu, săptămâna viitoare!“, a scris artista pe pagina sa de Facebook. 

„Am aflat de pe Facebook despre treaba asta. Nu mai am umor pentru chestiile astea, am pentru multe altele, dar nu pentru ştiri d-astea. Nu ai voie sa sperii admiratorii, de ce trebuie să şochezi? Am primit mesajele îngrozite pe care le-am trimis avocatului meu, cu fotografii cu burtiera televiziunii. Acum sunt la mine acasă, pe balcon, mă uit că a cazut pe strada mea un copac uriaş, dar nu ne-a stricat nimic. A venit poliţia, este totul în regulă, nu a fost nimeni rănit. Mă pregătesc pentru spectacolul de mâine seară, de la Tănase!“, a declarat cântăreaţa pentru Libertatea.  

sursa: libertatea, facebook

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg