725x0_15021983097f61690c.jpg

Dacă nu ai ce face în acest weekend și nu îți dorești să rămâi în casă, iată câteva idei pentru tine, dar și pentru cei mici:

Sâmbătă, 26 ianuarie, începând cu orele 11:00, copiii sunt așteptați, alături de părinți, la evenimentul „Puterea Zâmbetului”, susținut de Gașca Zurli. Întâlnirea va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. De altfel, minorii trebuie să fie însoțiți de un adult. În ceea ce privește biletele, acestea sunt pe categorii: VIP- 150 de lei, include o întâlnire specială cu Gașca Zurli, biletele la categoria 1- 80 de lei și categoria 2- 40 de lei. Totodată, Gașca Zurli va avea un al doilea spectacol, începând cu orele 15:00, tot pe data de 26 ianuarie.

Tot sâmbătă, începând cu orele 20:00, la Jazz Cafe Ploiești are loc un spectacol live cu Ovidiu Mihăilescu și Florin Nan. Suport concert: 10 lei. Hai și tu dacă îți place jazzul!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Palatul Culturii, sâmbătă, începând cu orele 12:00, „Muzeul Memoriei” pregătește o expoziție extraordinară. Organizatorii și-au propus ca prin intermediul expoziției, ploieștenii să se apropie și mai mult de istoria trăită de cei de la începutul secolului prin fotografii, jurnale, amintiri, instalații sonore și realitate virtuală. Expoziția are loc în Sala Coloanelor, iar intrarea este liberă. Muzeul se va închide la ora 20:00, iar tu nu trebuie să ratezi niciun prilej de a te culturaliza.

Duminică, 27 ianuarie, la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, Showlandia prezintă spectacolul „Năzdrăvanii”. Evenimentul va începe la ora 16:00, iar în cadrul lui, copii se vor întâlni cu personajele lor favorite din desenele animate. Se lasă cu zâmbete, jocuri și multă voie bună!

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg