fbpx

simona-halep-casa-3.jpg

În ultimii ani, Simona Halep a strâns o adevărată avere din tenis, milioane de euro. Până să ajungă la această perfomanță însă familia sportivei a trebuit să facă sacrificii financiare pentru ca Simona să poată duce pasiunea pentru tenis la nivelul de performanță. Cu toate că s-a vehiculat că a primit ajutor de la comunitatea de machedoni, zvonindu-se că și Gică Hagi ar fi ajutat-o cu bani, bunica tenismenei ne asigură că nimeni, în afară de familie, nu a contribuit la succesul ei. Iar ea le-a răsplătit sacrificiile. 

Familia Halep, originară din comuna Stejaru, județul Tulcea, a venit la oraș, în Constanța, chiar la Revoluție.

Maia și papu au găsit o casă bătrânească aproape de malul mării, într-un cartier central, pe care au cumpărat-o imediat. La scurt timp, după ce s-a însurat, Stere Halep a ridicat o casă, pe aceeași stradă, fix lângă mama lui. Tot acolo, pe stradă mai locuiesc câțiva verișori și unchi de-ai Simonei, deci efectiv tot cartierul este al „clanului' Halep.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Încă o dovadă că rudele tenismenei sunt extrem de unite și se ajută enorm între ele, stau casele, niște construcții opulente, care au costat fiecare o adevărată avere. Se pare că ca, în semn de recunoștință pentru toate sacrificiile făcute de ai ei, în momentul în care a început să strângă bani din tenis, Simona să ar fi contribuit la construcția sau renovarea si modernizarea fiecărei case în parte. 

Cum era de așteptat, sportiva va avea și casa ei pe strada familiei, o vilă pe care o construiește la câteva numere distanță de locuința bunicilor care au crescut-o, a părinților și a celorlalte rude. Apropiată de fratele ei, Nicolae, jucătoarea îi construiește și lui o locuință, tot în apropiere, la o stradă distanță. După spusele vecinilor, Halep a cumpărat două case și terenurile aferente în urmă cu trei ani, pe care le-a dărmat, iar în 2015 a pornit contrucția propriei vile. 

Citeşte întreaga ştire: VIDEO EXCLUSIV/ Simona Halep și-a răsplătit familia cu vârf și îndesat pentru toate sacrificiile. A umplut două străzi cu vile

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg