fbpx

silviu_nedelea_chefi_la_cutite.jpg

Silviu Nedelea, marele pierzător al concursului ”Chefi la cuțite” a cărui finală a fost difuzată aseară de Antena 1, a reacționat pe Facebook imediat după emisiune. Acesta îi reproșează lui Bontea că l-a ”furat” din echipa lui Florin Dumitrescu și lui Scărlătescu pentru că l-a sabotat în timpul concursului. Marele premiu, de 30.000 de euro, a fost câștigat de ”elevul” lui Bontea, Mihai Munteanu.

Postarea lui Silviu Nedeea pe Facebook:

A fost o competiție dura! Cu emoții, cu dezamăgiri! 
Finala aceasta am lucrat-o pentru @florindumitrescu, singurul jurat care a crezut in mine, singurul care m-a ridicat de la pământ și m-a făcut sa lupt pana la capăt! 
Pentru unii am fost prea timid la începutul competiției, pentru alții am fost prea dur pe parcursul probelor! Am fost critic și am atenționat greselile ori de câte ori le-am văzut pentru ca corectitudinea nu o pot schimba doar ca sa mulțumesc pe alții! Probabil am deranjat, dar sunt convins ca profesioniștii au apreciat! E atat de simplu sa stai in fata televizorului și sa judeci, sa nu ai nicio legătura cu gastronomia dar sa arunci cu vorbe! 
Eu zic sa ne “vedem” și in viața reala, fiecare in bucătăria lui! Sa gătim cu pasiune, sa iubim și sa respectam ACEASTA MESERIE! Sa ne luptam între noi și pentru cele mai bune rezultate in competiții cu adevărat importante in domeniul HORECA!
SA GĂTIM!!! Sa învățam!!! Sa facem din meseria aceasta o ARTA!!!
Catalin Scarlatescu : m-ai rugat sa te iert 20 de minute încontinuu după finala! Mi-ai spus ca nu îmi va ajunge o viața sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul INTREGULUI concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria!!! Te-am iertat ca om după primul minut in care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert ca BUCATAR când am sa te prind la gătit,noi 2, FATA IN FATA !! 
FLORIN DUMITRESCU, te respect enorm, îți recunosc public calitatile in noua arta culinara, bazată pe gust, culoare, combinații de arome, improvizații de minut și mai ales modu de a monta preparatul pt ca produsul final sa fie o capodopera!! ♥️
SORIN BONTEA, îți respect decizia prin care m-ai transferat in echipa TA ALBASTRA datorită AMULETEI, însă ca profesionist ce ești in acest domeniu, trebuia sa fi CORECT sa ma lasi alături de FLORIN D. pt a-mi duce visul pana la capăt. ( UN CUȚIT DE AUR NU TREBUIE SCHIMBAT) sper sa înveți din greșeli. 
CATALIN SCARLATESCU........

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg