fbpx

7389976-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpg

Florin Piersic este furios după ce presa a scris că i se pregătește o aniversare la Cluj-Napoca din bani publici care are costa aproximativ 30.000 euro. Actor spune că ziarele se folosesc de ziua lui de naștere pentru a-și manifesta antipatiile politice. 

„Stau și mă întreb de ce s-a schimbat lumea atât de în rău... Aflu din ziare că mi se pregătește de către primaria Cluj o sărbătorire la 83, de 28.000 euro sau de 130.000 lei, „bani publici". Nu se mai satură ziarele de știri „de senzație". Domnilor ziariști, ori nu sunteți corect informați, ori sunteți răuvoitori și manipulați ordinar cititorii.

Tot ce se va întâmpla în ziua de 26 seara, la 18.30, este că mă voi întâlni cu câțiva prieteni la Cinematograful „Florin Piersic". La această întâlnire, fiind intrare liberă, poate veni oricine are bucuria să ne întâlnim, să povestim. Nu ratați nici o ocazie să aruncați cu noroi... Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice?! Ce păcat!", a transmis Florin Piersic. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: mediafax.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg