fbpx

50272034_2868604926486674_6585585981884203008_n.jpg

Pe 20 ianuarie se împlinesc cinci ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, în urma căruia au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion. Creatoarea de modă Romanița Iovan, fosta soție a pilotului, a mers sâmbătă la parastas, la fel cum o face în fiecare an.  

Romanița Iovan nu a putut ajunge în locul unde s-a prăbușit avionul pilotat de Adrian Iovan, din cauza stratului foarte gros de zăpadă, dar a fost în Munții Apuseni, unde a avut loc parastasul în memoria fostului ei soț și al studentei Aura Ion, scrie Ziarul Unirea.

„Simțim energia lui Adrian. Simțim chiar că el și-a dat ultima suflate și ultimul gând de viață gândindu-se la oameni, gândindu-se la cei pe care i-a salvat. Dacă Adrian nu făcea ce a făcut în ultimele secunde, avionul nu ateriza forțat și cădea pur și simplu. În momentul ăla nu mai era nimeni în viață. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El i-a salvat pe ceilalți, din păcate cu prețul vieții lui. Este fantastic dacă te gândești că ei au plecat într-un zbor umanitar. Ei se duceau la Oradea să preleveze organe pentru a salva vieți. Și ei, de fapt, au fost în situația în care ei înșiși trebuiau să fie salvați. Adrian îl însoțește în primul rând pe Albert.

Și de atunci, și pururea în vecii vecilor cât va trăi Albert, va fi, după părerea, mea, alături de fiul lui. Deci este clar că Albert are un tată, un tată erou. Există sufletul lui Adrian care îl păzește non-stop și cred că este foarte important pentru Albert să venim aici cât de des putem”, a declarat creatoarea de modă.

Aceasta a purtat un tricou pe care era scris mesajul „Cine crede-n zbor e stăpân peste zare”. 

sursa: ziarulunirea.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg