fbpx

bahmu_74731000.jpg

Silviu Prigoană a acuzat-o pe Adriana Bahmuţeanu că şi-ar fi torturat copiii. Vedeta se apără şi povesteşte lucruri neştiute despre băieţii lor. 

Silviu Prigoană spune că există anumite filmări în care fiul său cel mare, Maximus, ar fi fost legat de picioare și torturat chiar de mama lui, iar fratele lui mai mic ar fi cel care ar fi filmat întreaga scenă.

Adriana Bahmuţeanu a declarat că cei doi copii ai săi au anumite probleme, astfel încât ar solicita urgent ajutorul medicilor, dacă tatăl lor ar permite. În acest moment, cei doi părinţi au custodie comună.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Inventează tot felul de lucruri! Eu nu mi-am torturat niciun copil! În acest moment, de câteva luni, încerc pe toate căile disperată, pentru că din păcate, copiii mei suferă de nişte tulburări de comportament. De trei luni încerc să obţin sprijinul autorităţilor pentru a putea duce aceşti copii la specialişti fără acordul lui. Ştii ce înseamnă să ai un copil care se dă cu capul de pereţi şi să nu poţi să îl duci la doctor?”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Conform declaraţiilor omului de afaceri, copiii lui şi ai Adrianei nu au nevoie de ajutorul medicului, el susţine că sunt oameni normali.

„O mamă îşi leagă copilul de mâini şi de picioare. Se urcă peste el. Nu e conştientă! Copiii sunt în siguranţă în momentul de faţă. Nu am ce să caut la doctor cu copiii. Copiii sunt oameni normali„, a spus Silviu Prigoană în aceeaşi emisiune.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg