vladimir-draghia-conflict-jandarmerie.jpg

Actorul și prezentatorul TV Vladimir Drăghia, în vârstă de 32 de ani, s-a ales cu o amendă din partea Jandarmeriei Române, după ce a avut un conflict joi seară cu cu câțiva reprezentanți ai forțelor de ordine, care au încercat să-l îndepărteze pe acesta din zona Ateneului Român, unde aproximativ 1000 de persoane au protestat în timpul ceremoniei de preluare a preşedinţiei Consiliului UE.

Cum probabil jandarmii au considerat că Vladimir face parte din mulțimea de protestatari, aceștia au început să-l bruscheze și să îl tragă de haine pentru a elibera zona respectivă, din spusele actorului. Întreg incidentul a fost filmat și publicat ulterior pe platforma YouTube, unde se poate observa schimbul de replici dintre Vladimir Drăghia, vădit deranjat de excesul de zel al forțelor de ordine, și câțiva jandarmi aflați pe teren la momentul respectiv.

Prezentatorul de la „Fan Arena” le-a explicat acestora că el doar încerca să traverseze, pentru a o aștepta pe soția lui, Alice Cavaleru, să vină să îl ia cu mașina, însă jandarmii s-au lăsat neînduplecați și l-au și amendat la scurt timp, motivând că acesta i-ar fi înjurat. (Citete articolul integral pe click.ro)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO de la minutul 9:00:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.