fbpx

vladimir-draghia-conflict-jandarmerie.jpg

Actorul și prezentatorul TV Vladimir Drăghia, în vârstă de 32 de ani, s-a ales cu o amendă din partea Jandarmeriei Române, după ce a avut un conflict joi seară cu cu câțiva reprezentanți ai forțelor de ordine, care au încercat să-l îndepărteze pe acesta din zona Ateneului Român, unde aproximativ 1000 de persoane au protestat în timpul ceremoniei de preluare a preşedinţiei Consiliului UE.

Cum probabil jandarmii au considerat că Vladimir face parte din mulțimea de protestatari, aceștia au început să-l bruscheze și să îl tragă de haine pentru a elibera zona respectivă, din spusele actorului. Întreg incidentul a fost filmat și publicat ulterior pe platforma YouTube, unde se poate observa schimbul de replici dintre Vladimir Drăghia, vădit deranjat de excesul de zel al forțelor de ordine, și câțiva jandarmi aflați pe teren la momentul respectiv.

Prezentatorul de la „Fan Arena” le-a explicat acestora că el doar încerca să traverseze, pentru a o aștepta pe soția lui, Alice Cavaleru, să vină să îl ia cu mașina, însă jandarmii s-au lăsat neînduplecați și l-au și amendat la scurt timp, motivând că acesta i-ar fi înjurat. (Citete articolul integral pe click.ro)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO de la minutul 9:00:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg