bravo.jpg

Anda Adam va fi jurat la „Bravo, ai stil!” timp de o săptămână. Este al treilea jurat temporar al competiției, după Pepe și fotomodelul Christina Ich.

Cântăreața se va afla în juriul emisiunii concurs alături de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, însă doar în această săptămână.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anda Adam va avea aceleași drepturi ca ceilalți jurați și va putea da note concurentelor.

Anda Adam:

”Îmi place foarte tare această postură, am niște colegi foarte faini. Aș vrea să fiu mai des jurat la „Bravo, ai stil!”, îmi pot exprima părerea, mai ales în ceea ce privește momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii”.

sursa: paginademedia.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.