fbpx

alex-velea-si-simona-gherghe-acces-direct.jpg

După ce Alex Velea a renunțat la postul de co-prezentator al emisiunii Acces Direct pentru a se ocupa de cariera muzicală, alături de Simona Gherghe va veni un alt personaj din lumea mondenă.

Andrei Ștefănescu va fi co-prezentatorul emisiunii Acces Direct alături de Simona Gherghe. Acesta va apărea alături de Simona Gherghe numai în momentele de divertisment, după cum a declarat chiar colegul lui, Dan Capatos. 

„Știe toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ștefănescu. El intră doar pe părțile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o șefii și au plasat-o la Acces Direct”, a spus Dan Capatos. „Am avut două apariții pentru acum. A fost drăguț. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută fața pentru cazurile sociale. Îți dai seama cum aș arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aș face față să stau să discut…”, a declarat Andrei Ștefănescu. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

andreistefanescu.jpg

sursa: libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg