download (3).jpg

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în prima ședință publică din acest an modificarea licenței Travel Mix, deținută de omul de afaceri prahovean Larențiu Megelea, astfel încât să poată începe emisia în sistem Ultra HD. În plus, a fost aprobată și  reunirea mai multor licențe TV și radio din Prahova, deținute toate de omul de afaceri, sub o singură companie Best Mixmedia SRL din Câmpina. 

Potrivit paginademedia.ro, Travel Mix in formatul 4k isi propune sa prezinte Romania Turistica in imagini la superlativ. Prima televiziune 4 K din România aparține RCS&RDS și a început să emită la sfârșitul anului 2018.

Best Mixmedia SRL din Câmpina deține licențe pentru:

  • Travel Mix din Ploieşti (tv prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice)
  • Valea Prahovei TV (VP-TV) din Ploieşti
  • Bucureşti TV 
  • Best FM din Câmpina
  • Best FM din Ploieşti şi Sinaia. 
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

CNA a aprobat și modificarea licenței București TV din televiziune cu acoperire locală, în post cu acoperire națională. Principalul argument al acestei transformări a fost dorința de a intra în măsurătorile de audiență, lucru permis doar televiziunilor cu acoperire națională. 

CNA a mai decis constituirea unei rețele de radio regionale formată din Best FM Câmpina, Ploiești și Sinaia. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.