fbpx

dorian-popa-dan-capatos.jpg

Ediţia din această seară a emisiunii "Xtra Night Show" a început cu un anunţ neaşteptat, chiar de la Dan Capatos. Dorian Popa nu va mai face parte din echipa emisiunii, dar va reveni pentru un proiect săptămânal, tot la Antena 1. 

Capatos a ţinut să-i mulţumească în direct lui Dorian Popa pentru optimismul şi cheful de viaţă pe care l-a adus în echipa "Xtra Night Show".

"Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa... Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl impiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim", a anunţat Capatos, la "Xtra Night Show", potrivit spynews.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O altă schimbare s-a produs la Acces Direct, unde Alex Velea nu mai este co-prezentator alături de Simona Gherghe (detalii AICI)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg