fbpx

simona_gherghe_si_alex_velea___acces_direct_2018_64531400.jpg

Aseară, la prima emisiune din 2019, Simona Gherghe a apărut prezentat singură “Acces Direct”. Alex Velea nu va mai fi co-prezentator, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut. 

Simona Gherghe a mărturisit că va prezenta în continuare singură emisiunea, iar Alex Velea se va ocupa de domeniul muzical, potrivit dcnews.ro.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo. Şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi acest sezon. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Știţi cu toţii că Alex are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore... e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani", din câte ştiu este şi Ionuţ.", a anunţat Simona Gherghe la „Acces Direct".

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg