fbpx

2-3-bd-1.jpg

Marele actor Vladimir Găitan a făcut câteva declarații cutremurătoare în ceea ce privește starea sa de sănătate.  În cursul zilei de 5 ianuarie, a fost sărbătorit la Teatrul de Comedie din Capitală, pentru frumoasa vârstă de 85 de ani. 

Din păcate, maestrul se luptă de mai bine de 30 de ani cu o boală a sângelui, astfel că fiecare zi reprezintă o luptă câștigată pentru el și pentru familia și prietenii săi.

Cunoscutul actor Vladimir Găitan a uimit la aniversarea sa cu declarații care i-au făcut pe cei prezenți să amuțească. „Simt că sfârşitul îmi e aproape, de aceea nu vreau să ratez aniversarea teatrului, un eveniment de o asemenea anvergură. Iubesc acest teatru şi am fost ani de zile pe scena lui".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„O doamnă doctor a fost intrigată de roşeaţa nefirească a feţei mele şi m-a invitat să fac nişte analize. Aveam 40 de ani atunci. Eram un bărbat în putere. Policitemia vera (aşa se numeşte boala) a fost declanşată de radiaţiile de la Cernobîl sau de o disfuncţie provocată de acestea. Măduva spinării produce mai multe globule roşii decât albe, iar sângele este foarte gros şi pericolul unui accident vascular e iminent. Medicaţia trebuie să-l fluidizeze cât mai mult ca să nu ajung acolo. A fost îngrozitor, dar până la urmă m-am resemnat cu ideea şi am încercat să supravieţuiesc. Doctorii îmi mai dădeau doar zece ani, iar eu am fost un obraznic şi m-am încăpăţânat să trăiesc. Această boală mi-a interzis orice mişcare sportivă grea. În fiecare dimineaţă noptiera mea se goleşte de câte cinci-şase pastile”, a povestit în urmă cu câţiva ani Găitan.

sursa: click.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg