web1_20181216-WEB-JASON-MOMOA.jpg

Baywatch pare să fi fost cel mai popular serial al tuturor timpurilor și producția care a lansat mai multe vedete în lumea de la Hollywood, vedete precum Jason Momoa, Pamela Anderson, Carmen Electra, David Hasselhoff și alții. 

Deși a fost produs un lung-metraj Baywatch în 2017, producția cu distribuția originală rămâne mult mai apreciată de telespectatori. 

Iată o galerie foto în care puteți vedea cum arătau vedetele din Baywatch în 1989, anul lansării serialului:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pamela Anderson

pamela anderson.jpg

David Hasselhoff

david.jpg

Jason Momoa

jason.jpg

Alexandra Paul 

alex.jpg

David Charvet

david ch.jpg

Carmen Electra

carmen.jpg

sursa: filmnow.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.