rami-globuri-2019-892x1024.jpg

Cea de-a 76 ediţie a Galei Globurilor de Aur a adus numeroase surprize. Pelicula "Bohemian Rhapsody", o biografie a trupei Queen şi a lui Freddy Mercury, a obţinut premiul pentru cel mai bun film de dramă, dar şi premiul pentru cel mai bun actor într-un film de dramă, prin Rami Malek.

Filmul ce se anunţa favorit în viziunea criticilor, "A Star is born", a obţinut doar distincţia pentru cea mai bună melodie originală, Shallow.

Bradley Cooper a pierdut în faţa lui Malek, iar Lady Gaga a fost învinsă, la premiul pentru cea mai bună actriţă într-un film de dramă, de Glenn Close.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai nominalizat film, "Vice", a obţinut, la rândul său, o singură distincţie prin Christian Bale, în timp ce "Green Book", "Asasinarea lui Gianni Versace" şi "Roma" pleacă acasă cu câte două premii.

lista completă a câștigătorilor aici


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Duminică, 20 Ianuarie 2019
  • De Miruna Alexandru

Ziua și decesul de gripă

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din Galați a murit din cauza virusului gripal Tip A, subtip A3, potrivit celor mai recente date publicate de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor...