fbpx

image-2019-01-5-22895791-46-august-williams.jpg

Un bărbat a încercat să răpească o femeie și s-o forțeze să intre în mașina lui în orașul Charlotte din statul american Carolina de Nord. Ea a reușit să scape și a fugit într-o sală de karate din apropiere, unde a cerut ajutor, potrivit CNN. 

Deja e clar cum s-a terminat: bărbatul a ajuns pe targă după confruntarea cu principalul instructor de karate, notează sursa citată. 

Incidentul a avut loc la ora nouă seara lângă Bushiken Karate Charlotte Dojo, potrivit televiziunii locale WSOC și instructorului, Randall Ephraim. Ephraim a spus că făcea ordine în sala sa când femeia a intrat în fugă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ephraim spune că i-a cerut bărbatului să părăsească locul, dar acesta a răspuns că nu pleacă nicăieri: ”Ulterior, a încercat să intre și mai mult în dojo, împingându-i pe cei din jur și mișcându-și brațele agresiv”. 

”Apoi am intrat în acțiune, apărându-mă, și l-am scos din dojo. Afară a încercat din nou să atace și i s-a răspuns corespunzător”, a mai spus instructorul. Bărbatul a încercat să agreseze și pe polițiști înainte să fie arestat, potrivit WSOC. 

El a fost dus la spital pe targă. Starea luni medicală nu este cunoscută la acest moment, potrivit CNN.

Senseiul centură neagră cu unul dintre elevii săi:

image-2019-01-5-22895793-0-sensei.jpg

sursa: hotnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg