image-2019-01-5-22895791-46-august-williams.jpg

Un bărbat a încercat să răpească o femeie și s-o forțeze să intre în mașina lui în orașul Charlotte din statul american Carolina de Nord. Ea a reușit să scape și a fugit într-o sală de karate din apropiere, unde a cerut ajutor, potrivit CNN. 

Deja e clar cum s-a terminat: bărbatul a ajuns pe targă după confruntarea cu principalul instructor de karate, notează sursa citată. 

Incidentul a avut loc la ora nouă seara lângă Bushiken Karate Charlotte Dojo, potrivit televiziunii locale WSOC și instructorului, Randall Ephraim. Ephraim a spus că făcea ordine în sala sa când femeia a intrat în fugă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ephraim spune că i-a cerut bărbatului să părăsească locul, dar acesta a răspuns că nu pleacă nicăieri: ”Ulterior, a încercat să intre și mai mult în dojo, împingându-i pe cei din jur și mișcându-și brațele agresiv”. 

”Apoi am intrat în acțiune, apărându-mă, și l-am scos din dojo. Afară a încercat din nou să atace și i s-a răspuns corespunzător”, a mai spus instructorul. Bărbatul a încercat să agreseze și pe polițiști înainte să fie arestat, potrivit WSOC. 

El a fost dus la spital pe targă. Starea luni medicală nu este cunoscută la acest moment, potrivit CNN.

Senseiul centură neagră cu unul dintre elevii săi:

image-2019-01-5-22895793-0-sensei.jpg

sursa: hotnews.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.